Mechanika i elektromechanika pojazdowa

Co o nas sądzą nasi Klienci? Oto wybrane opinie członków Klubu Cytrynki, www.citroen.autko.pl

"Z czystym sumieniem mówie że jestem bardzo zadowolony. Świetna, szalenie sympatyczna obsługa. Dużo cierpliwości, autentyczne zainteresowanie samochodem i problemami z nim. Fachowa robota, terminowa, cena bardzo przyzwoita. Od dawna szukałem w Warszawie dobrego zakładu i nie udawało mi się - teraz wiem gdzie będę się "stołował". Gorąco polecam."

"Z czystym sumieniem wszystkim gorąco polecam. Ceny usług są na prawde rewelacyjnie niskie. Pan Janusz [...] jest najbardziej starannym mechanikiem jakiego spotkałem. Serwisuję u niego swoje samochody od 1993r. i wszystkie naprawy były przeprowadzone perfekcyjnie. I dla tego naprawiam samochody tylko w tym warsztacie, pomimo tego, że mieszkam 60km od Ostrobramskiej."

"Zmieniłam warsztat po 5 latach na ten. Solidnie, szczegółowo, tanio i sympatycznie. Po dokładnym sprawdzeniu okazało się, że poprzedni mechanik omało mnie nie zabił. Polecam wszystkim."

"Godny polecenia serwis za niewielkie pieniądze. Właściciel sam jest posiadaczem dwóch xantii i bardzo dokładnie sprawdził moją przed wymianą LHM. Drobne usterki usunął bez dodatkowych kosztów. I przede wszystkim wszystko dokładnie i bez pośpiechu!"

"Szczerze polecam ten warsztat robią bardzo sumiennie , uczciwie informują o wszelkich usterkach bez prób naciągania i ceny mają bardzo przystępne, po wizycie w tym warsztacie jestęm bardzo zadowlony a mó XM jeszcze bardziej [...]"

"Informację o warsztacie znalazłem na starych stronach KC i postanowiłem sprawdzić. [...]
Generalnie jestem zadowolony z wizyty w tym warsztacie zwłaszcza, że nie było drogo. [...]"

"W ciągu 9 lat jeżdżenia BX-em zwiedziłem kilka serwisów, przerobiłem trochę napraw i wymian części, jak czas pokazał niekoniecznie niezbędnych. U p. Janusza i jego przemiłej małżonki, zjawiłem się po raz pierwszy dopiero w tym roku i jestem zadowolony, nawet bardzo. [...]"

"[...] Umówiłem się z nim na naprawy w moim BX, a był on zapuszczony po poprzednim właścicielu. Do tej pory wygląda tragicznie ale dzięki Panu Januszowi mechanika i hydraulika jest ok. Polecam serwis. Przede wszystkim Pan Janusz nie jest paprak i jest uczciwy"

"Mechanika i warsztat musze lubic tak samo jak moj samochod. Tam wlasnie tak jest. Wszelkie naprawy wykonane mialem szybko, solidnie i po rozsadnych cenach."

Więcej opinii znajdziesz na stronach Klubu Cytrynki.